Novi Sad
26.11.2013.
19:41 > 19:47
Savetnik direktora Instituta za onkologiju Vojvodine Dušan Jovanović izjavio je da je ova ustanova danas dobila citostatike.
  • bns

    27.11.2013 11:35
    Talicni
    Za ovo i slična ponašanja u državnom zdravstvu postoji jedan lek: PRIVATIZACIJA kako institucija u kojima se ljudi leče, a tako i Fonda za zdrav. osiguranje. Kada čovek ode na polikliniku KCV-a da vadi krv - em se načeka, em trpi neljubazno i nadrndano osoblje, em čeka rezultate nedelju dana. Isti ti rezultati u privatnoj laboratoriji budu gotovi par sati pošto je krv uzeta. Kada hoće otići specijalisti na pregled, onda sledi zakazvianje, čekanje u redovima i slične gnjavaže, a sam pregled traje tri i po minuta i pacijent naravno ne sme ništa pitati. Kod privatnog lekara: sve ide glatko i umiljato. Dokle ću ja više finansirati neradnike u državnim firmam i fondovima, a onda ići kod privatnika i tu istu uslugu opet plaćati? Po državnim ustanovama svi su zaštićeni: političkim, sindikalnim, rodbinksim vezama i upravo je zato naše zdravstvo na najnižim granama.
  • talicni

    26.11.2013 22:00
    Institut nestasica
    Narode muka mi je od politicara, nema jer je jeftino,to ni oni mali na cuclu nemogu popiti.Nekupuje se to za jedan dan pa kvarljivo vec nemaju bitange zarade.Sta radi med.sestra za 35 hilj,doktor 80 hilj.Kada nema s cim da leci ili zastarilo krivi su i amin uzimaju novac to na sva usta se objavi,a kada smo bolesni imamao samo jednu zelju da smo zdravi a tamo neko trese 37800 eura mesecno i svi cute pompa oko gasa kamo bre lekovi za narod radna mesta plate.Muka mi je narod placa socijalno ide u neku penziju i nema prava na lek imal te bogo.
  • alisa

    26.11.2013 20:28
    jao kakva komedija
    Bivsi direktor..i sadasnji savetnik optuzeni za trgovine listama sada pricaju cega nema...ili na cemu oni sada ne mogu da zarade...strasno..pa dokle ce se pokrajina vise blamirati..
  • Cane

    26.11.2013 20:28
    Slaba zarada
    na jevtinim lekovima. Pa jel vi stvarno mislite da citostatici leče ljude ? Sve je to biznis. Zato će , kad udjemo u Evropu , biti zabranjeno lečenje travama , jer to ne odgovara farmaceutskoj industriji. Naivčine !!!!!!!!!
  • bns

    26.11.2013 19:17
    Cekajte, moilm Vas, zar spricevi i igle nisu jos jeftiniji, pa ih svejedno nabavljate. Nije mi bas jasno ovo objasnjenje da eto zato sto je lek jeftin, tender propada. Jesmo li mi ovce?
  • Bojan

    26.11.2013 18:28
    Ludilo
    Znaci nema leka jer je prejeftin, pa Bog te video koje ludilo. Jos se radi o bolesti gde je vreme bitno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna